Platini dient De Bruyne van antwoord: “Dat hij gaat klagen bij de politici van zijn land”

EURO 2020Michel Platini heeft Kevin De Bruyne van repliek gediend. De Bruyne was eerder deze maand niet te spreken over de EK-loting, zo gaf hij aan na de laatste EK-kwalificatiematch tegen Cyprus. “Dat hij gaat klagen bij de politici van zijn land”, antwoordt de Platini nu in een interview met de Franse sportkrant L’Équipe.

80 reacties

  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Trouwens men moet zelf de aandacht niet afleiden. Waarom zegt De Bruyne dat wanneer je wint tegen Rusland, je in de groepsfase allicht tegen hen uitkomt denkt men? Hoe komt dat dan denkt men? Net omdat er in België geen thuiswedstrijden zullen gespeeld worden. Dus Marnix Malone&Co slaap rustig verder.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Platini heeft nochtans 100% gelijk hoor. Een reeks politici hebben er bewust alles aan gedaan dat België geen thuiswedstrijden zou kunnen spelen. Het interesseert me weinig wat het vB/n-va internet legertje daar op dit forum over komt raaskallen, wanneer zelfs een blinde kan zien waar het schoentje wringt.
  • Desire Staut

    4 jaar geleden
    Platini heeft gelijk onze regeringen laten gewoon alles op zijn beloop.
  • Patrick Arnout

    4 jaar geleden
    Wedden dat er in Antwerpen wel een groot stadion zal komen? Zo groot dat er internationale wedstrijden zullen kunnen gespeeld worden. En daar zal een, in werkelijkheid, onbestaande weg niet gebruikt worden als excuus om de boel tegen te houden.
  • Hans Willems

    4 jaar geleden
    Rik Hofman, Frankrijk heeft wel een nationaal stadion. Stade de France namelijk. PSG speelt in het Parc des princes.