Gert Verhulst trouwde dit jaar na een relatie van tien jaar met zijn vriendin Ellen Callebaut. Volgens de gelukkige Gert staat het prille huwelijk met Ellen op een stevig fundament. Van de versierder in hem is weinig overgebleven, vertelt de Studio 100-baas aan de Telegraaf. "Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer."
Volledig scherm
Gert Verhulst trouwde dit jaar na een relatie van tien jaar met zijn vriendin Ellen Callebaut. Volgens de gelukkige Gert staat het prille huwelijk met Ellen op een stevig fundament. Van de versierder in hem is weinig overgebleven, vertelt de Studio 100-baas aan de Telegraaf. "Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer." © ANP Kippa

Gert Verhulst in Nederlandse pers: “Geen behoefte meer aan andere vrouwen”

showbizzGert Verhulst (51) trouwde dit jaar na een relatie van tien jaar met zijn vriendin Ellen Callebaut. Volgens de gelukkige Gert staat het prille huwelijk met Ellen op een stevig fundament. Van de versierder in hem is weinig overgebleven, vertelt de Studio 100-baas aan de Telegraaf. “Geloof me, ik heb geen behoefte meer aan andere vrouwen. Voor mij geen escapades meer.”

4 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Dat em zijn vrouwke maar in het oog houd.... de rollen zijn soms snel omgekeerd.!!
  • GILLIS VAN LAETHEM

    4 jaar geleden
    Heeft men huwelijkscontract gelezen of openbaargemaakt ?hij en zij zullen zich ingedekt hebben al de rest proberen winst maken met papierverkoop en op net komen met reclame colateraal .
  • Anne Nonsia

    4 jaar geleden
    @Isabel Francois: waarom denk je dat? Zo iemand trouwt met scheiding van goederen, en dan nog, alles wat je -aantoonbaar- bezit voor het huwelijk blijft van jou, dat moet je bij een scheiding nooit delen.
  • ISABEL FRANCOIS

    4 jaar geleden
    Het gaat Gertje ook veel geld kosten nu als hij nog eens op een ander gaat.Alhoewel dat ze in dit geval al weer eens wat door de 'gouden' vingers zal zien.Een kip met gouden eieren slacht je niet.