RTBF
Volledig scherm
PREMIUM
© RTBF

Op 4 december is ons vorstenpaar twintig jaar getrouwd: “Mathilde heeft van de aarzelende prins Filip een zelfverzekerde koning gemaakt”

RoyaltyZe vieren hun porseleinen bruiloft, maar na twintig jaar is er niks breekbaars aan het huwelijk van Filip (59) en Mathilde (46). Ons koningspaar vormt een hecht team, als boegbeelden van België, ouders én als koppel. “Ook privé brengen ze zoveel mogelijk tijd met elkaar door”, weet royaltywatcher Brigitte Balfoort.

17 reacties

  • Els Daneels

    4 jaar geleden
    Simply the best! Om trots op te zijn, Charmant, intelligent, empathisch en een prachtig gezin! Proficiat en bedankt voor al het standvastige werk! (want dat vergeten alle criticasters wel) En goed werk mag iets kosten, alsof er geen anderen zijn die veel meer aan de staat kosten, zonder noemenswaardige tegenprestaties.
  • Michel Jacobs

    4 jaar geleden
    Twintig jaar...tjonge,tjonge, het lijken er anders wel honderd.
  • Martine Esprit

    4 jaar geleden
    Dat is waar ! Hun ouders zijn 2 egoistische persoontjes die hun kinderen niet met liefde hebben grootgebracht ! Filip heeft een gouden vrouw.
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    België mag best trots zijn op het koningspaar.en wat dat kost het zij zo.
  • leo foulon

    4 jaar geleden
    dank zij onze kritische pers weten we dat Mathilde een intelligente ,vriendelijke ,meelevende ,zuinige en voorbeeldige moeder is , Filip is een voorbeeld voor alle andere democratisch verkozen staatshoofden ,die nog meer kosten dan een koning ,volgens de royalisten.De Vlamingen verdienen zo een koningskoppel eigenlijk niet .