Opnieuw Belgische IS'ers opgepakt.
Volledig scherm
Opnieuw Belgische IS'ers opgepakt. © Printscreen video YT

Opnieuw twee Belgische IS'ers opgepakt in Turkije

In Turkije zijn er weer twee Belgische IS’ers opgepakt. Dat gebeurde in Sanliurfa, een provincie die aan het noorden van Syrië grenst. 

55 reacties

  • Hendrik Peetersen

    4 jaar geleden
    De nagel op de kop mijnheer Boots.
  • Razi Duymazlar

    4 jaar geleden
    SERGE BOOTS, man kom eens terug met je beide voeten op aarde, geloof je nu echt wat je schrijft, je doet alsof je het persoonlijk hebt gezien of meegemaakt. Door zo een haat ben je uw objectiviteit kwijt. Zijt eerst eens rustig, bekijk het eens van een ander invalshoek, laat je door niets beïnvloeden, en DENK NA, OK..... id....
  • Eddy VL

    4 jaar geleden
    Ze zullen er nog wel enkele bij vinden die hier enkele jaartjes op belgisch hotel willen komen. En daarna als ze vrij komen één groot knallend feest voor de belgische bevolking als dank. En onze instanties, de roverheid,het gerecht, de psychiaters, advocaten.....hadden het niet zien aankomen
  • Frank De Rycke

    4 jaar geleden
    En het lukt hen terug om hier ontvangen te worden met open armen door onze politici ...wij zullen wel terug de rekening betalen van advocaten , hulpverleners , psychiaters en allerhande bemoeials !! Dan vragen deze trado's hoe het komt dat de mensen rebelleren in hun kiesgedrag !!
  • Serge Boodts

    4 jaar geleden
    Het Turkse regime is des duivels. Via Turkije zijn de meeste IS-jihadisten in -en nu ook weer uit- Syrië geraakt. Daarnaast drijven ze handel met IS om de Koerdische milities te ondermijnen. En nu de Koerden hun gevangenen niet meer deftig kunnen bewaken vanwege de Turkse inval in Syrië, stuurt Turkije ze met plezier terug richting WestEuropa. Ondertussen wordt vrije meningsuiting en persvrijheid daar de kop ingedrukt. Erdogan moet weg, zoveel is duidelijk!