De hertog van York wordt opnieuw in een kwaad daglicht gesteld door Britse media. Andrew zou zijn eigen belang en die van een bevriende zakenmagnaat hebben gediend terwijl hij eigenlijk op pad was als handelsgezant voor zijn land.
Volledig scherm
De hertog van York wordt opnieuw in een kwaad daglicht gesteld door Britse media. Andrew zou zijn eigen belang en die van een bevriende zakenmagnaat hebben gediend terwijl hij eigenlijk op pad was als handelsgezant voor zijn land. © EPA

Prins Andrew nu ook beschuldigd van financiële belangenvermenging, “prins Charles eist crisisoverleg”

royaltyPrins Andrew is volgens The Daily Mail betrokken bij een zaak van “verbijsterende belangenverstrengeling”. Tijdens een buitenlandse trip zou hij - in zijn hoedanigheid als handelsgezant - zijn eigen belang en dat van een bevriende zakenmagnaat behartigd hebben. Voor prins Charles is de maat vol, hij eist een crisisoverleg met zijn jongere broer. Dat meldt althans The Sunday Mirror op basis van bronnen. 

10 reacties

  • Ronald Van Beneden

    4 jaar geleden
    Een voor één blijken koningshuizen corrupte uitzuigers te zijn die denken boven de wet te staan.Wat betekent van adel zijn? Een vrijgeleide om mensen uit te buiten , te doden en dan de kosten van de wandaden verhalen op zijn ingezetenen? Politici en zeker de oudere garde, de slippendragers hebben tot hiertoe niks anders gedaan dan de hand boven het hoofd gehouden van deze uitbuiters en men zou bijna zeggen parasieten.
  • Nochy

    4 jaar geleden
    Stop die onzin van koningen en edelen, dat is niet meer van deze tijd, kost veel teveel geld, en is niet democratische, ik wil ook wel in luxe leven en handjes schudden, om dan ook de onnozelaar uit te hangen, en ze zijn nooit kontent met de luxse die ze hebben.
  • paul vdkerckhove

    4 jaar geleden
    Hij werd ongelooflijk veel betaald om nutteloos en badend in de luxe te leven en toch nog niet voldoende ?
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Hola , prins Charles gaat het regelen . Precies alsof hij zo zuiver is tot op de graat . Alle rijkelui zijn fraudeurs , anders kun je niet rijk worden . Kijk maar naar al de politiekers zijn allemaal rijk .
  • eric Lejeune

    4 jaar geleden
    De maat is vol voor zijne doorluchtige hoogheid,ge zou voor minder de snoodaards hem van alles beschuldigen da kan niet he. De queen zal zeggen mijne kleinen doet da nie das nen braven.