Photo News
Volledig scherm
© Photo News

CD&V en Open Vld willen duo Magnette-De Wever aan het werk

CD&V-minister en federaal onderhandelaar Koen Geens vindt het jammer dat de koning enkel PS-voorzitter Paul Magnette een informatie-opdracht gegeven heeft. Hij had liever gewild dat ook N-VA-voorzitter Bart De Wever op pad gestuurd werd, verklaarde hij bij VTM NIEUWS. Bij RTL-TVI spraken Eric Van Rompuy (CD&V) en Christian Leysen (Open Vld) zich in 'C'est pas tous les jours dimanche' in dezelfde zin uit.

69 reacties

  • Frank Louman

    4 jaar geleden
    Georgette , Magnette is informateur en geen formateur.
  • Tina Von Österreich

    4 jaar geleden
    Magnette is formateur en een formateur beslist net als De Wever destijds, iedereen is blijkbaar vergeten dat die 10 tallen geheime ontmoetingen had , hij had er zelfs in het geniep met De Ripo. Maar ja Nva is de heilige koe in België omdat ze het beste zijn in ongegeneerd graaien en in onze zakken zitten.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Daar heeft Weverke geen ballen voor ,steekt zich liever weg op zijn verdiep met veel bla bla in de pers,ver weg van de feiten,wat heeft die al verwezenlijkt ,als je de Antwerpenaar hoort is het niks .
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    NVA heeft het 5 jaar lang verknoeid logisch dus dat de koning iets anders uitprobeert
  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    Magnette heeft net paargroen gestart zonder cd&v. Cd&v en nva zouden nu gezamelijk de stekker eruit moeten trekken en dan start paarsgroen met 1 zetel op overschot. Staatshervorming wordt onmogelijk dus ook geen extra geld voor wallobrux. Open vld en spa zullen veel antivlaamse daden moetenslikken bovenop de regelneverij van ecolo/groen. Eerstvolgende verkiezingen worden die afgestraft. cd&v, nva, vb en pvda zullen de grote winnaars zijn