Marc Coucke is de gebeten hond voor al wie Oostende lief heeft.
Volledig scherm
Marc Coucke is de gebeten hond voor al wie Oostende lief heeft. © BELGA

Marc Coucke vertrok al bij de rust uit Oostende, eerder ook aanvaring met KVO-voorzitter voor de match

AnderlechtHet is een korte en krachtige terugkeer geworden voor Marc Coucke naar de Versluys Arena. De kustploeg moet de voorzitter van Anderlecht nog meer dan 6 miljoen euro. Bovendien kwam het op bestuursniveau tot een opstootje net voor de match.

42 reacties

  • isabelle de crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Voetbal is geen sport meer op dit nivou maar een handel, als je iets koopt en je kan het niet runnen moet je niet gaan vragen aan de verkoper kom me maar helpen. Bezin voor je begin. Er zijn nog andere schandalen in het voetbal die het dag licht niet mogen zien. Of er per ongeluk aan het licht komen. Als het niet luk sluit dan de boeken en graaf geen diepere putten, en laat de belasting betaler er niet voor op draaien, de pionnen betalen toch geen belasting.
  • Peter Lintermans

    4 jaar geleden
    Inderdaad Marc Coucke heeft iets opgebouwd bij Oostende. Maar dan laat hij de ploeg plots achter goed wetende dat het de strop voor Oostende zal worden. Wurgcontracten, een dikke vette huur voor de nieuwe tribune. In mijn ogen was hij beter weggebleven en was KVO beter klein gebleven. Anderlecht staat een soortgelijk lot te wachten.
  • Joan Lute

    4 jaar geleden
    Juridisch gezien had men Coucke nadat hij aan het roer kwam bij Anderlecht moeten verplichten de tribune te verkopen. Je kan immers moeilijk van een eerlijke competitie spreken als je de club die je in de steek laat financiëel in een wurggreep houd door onrealistische huur te eisen voor de Tribune. De grootste fout die KVO heeft gemaakt is te geloven dat Coucke als zakenman ook een vriend kon zijn met oprechte empatisch en loyale gevoelens voor de club. Nu betalen ze de tol en Anderlecht volgt.
  • Masure Timothy

    4 jaar geleden
    Zelfde toekomst voor anderlecht
  • Frederik Lootens

    4 jaar geleden
    Als ze Coucke niet hadden gehad,dan waren ze nergens. En ook in voetbal moet je de schulden betalen Oostende,en niet beginnen janken bij Tomelein.