Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

10 x de beste tips voor een gezonde darmflora

Een gezonde darmflora is een absolute must voor je gezondheid. Wij vroegen raad aan dokter Jutta Borms hoe je hem in topvorm houdt.

6 reacties

  • Piet Vermeulen

    4 jaar geleden
    Crohn, colitis en pds zijn wel te genezen. Er zijn tips genoeg om dit aan te pakken. Ik heb er genoeg mensen van zien genezen.
  • Christel Pattyn

    4 jaar geleden
    Colitis en Crohn zijn chronische ziekte s waar je niet van geneest. Als je geluk hebt zit je in een Klachtenvrije situatie. Precies of t is onze schuld dat we deze ziekte hebben.... Als we maar ons best doen gaat het over.... Door zulke posts nog meer onbegrip voor deze ziektes ....
  • Claude Cleybergh

    4 jaar geleden
    @ janin ik ben er van overtuigd dat de ziekte van Crohn wel degelijk kan genezen worden met bovenstaande informatie. Je moet wel je darmwand eerst genezen, slijmvlies terug opbouwen, dit door middel van de juiste volgorde van voedingsstoffen, rustig aan starten, opbouwen. Mijn vader is na 60 jaar, volledig pijn en medicijn vrij, genezen van Colitis Ulcerosa. Mijn jongste dochter is hersteld van prikkelbare darm en eet nu soms terug gluten en lactose. Mijn man hersteld van 30 jaar depressie.
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    Ik verkies een gezonde darmfauna
  • danny buyse

    4 jaar geleden
    @Janin, een gezonde darmflora kan je ook krijgen via probiotica supplementen in zulke uitzonderlijke gevallen.