Saskia Jones kwam om bij de terreur op London Bridge.
Volledig scherm
Saskia Jones kwam om bij de terreur op London Bridge. © AP

Ook tweede slachtoffer van aanslag op London Bridge geïdentificeerd: 23-jarige Saskia overleefde steekpartij niet

LONDON BRIDGEBeide dodelijke slachtoffers van de aanslag op de London Bridge vrijdag zijn geïdentificeerd. Eerder raakte al bekend dat Jack Merritt (25) omkwam, nu krijgt ook het tweede slachtoffer een gezicht. Het gaat om de 23-jarige Saskia Jones. Beide twintigers werden doodgestoken door extremist Usman Khan (28). Drie voorbijgangers raakten gewond bij de aanval.

10 reacties

  • benny medaer

    4 jaar geleden
    Veel sterkte aan de familie. Staat ons ook te wachten dankzij onze fantastische politiekers.
  • Gert Destoop

    4 jaar geleden
    Dit is zo erg dat zulke brave jonge mensen die het zo goed menen met anderen vermoord worden door dat tuig. Voor één keer ben ik het eens met Boris Johnson: veroordeelde terroristen moeten hun volledige straf uitzitten. Ik kan me niet voorstellen dat ook maar iemand die bij IS was enkel maar vijf jaar krijgt. Alsof er nadien "opvolging" is. En hoe lang is "vijf jaar" in dit land? Anderhalf? Ik geloof niet dat onze politici iets geleerd hebben van Zaventem en Maalbeek.
  • heiko werner

    4 jaar geleden
    2012+8 jaar is 2020? Of heb ik da in de shool its niet verstaan? Alle extremisten de ooit een reële gevaar voor de maatschappij waaren dienen opgesloten worden ter bescherming van derden om elk gevaar van recidivism uittesluiten. Politic en politie correcten zijn schuld aan tientallen slachtoffers!
  • Maarten anthonis

    4 jaar geleden
    Er is normaal niets positief aan dit verhaal, buiten het feit dat de politie de dader heeft afgeknald als een dolle hond , dit moesten ze gewoon altijd doen , zo kunnen ze na een paar jaar het niet nog eens doen. Het blijft een spijtige zaak voor de jonge mensen die enkel goed wilden doen.
  • Maurice Keukelaers

    4 jaar geleden
    RIP Jack en Saskia. Wij bereiden ons in België al voor met wat ons te wachten staat.