Na Black Friday komt Cyber Monday. Maar eigenlijk is het gewoon hetzelfde.
Volledig scherm
Na Black Friday komt Cyber Monday. Maar eigenlijk is het gewoon hetzelfde. © Shutterstock

Black Friday, Cyber Monday: één pot nat, maar je kan toch flinke koopjes doen

MultimediaEerst was er Black Friday, de hoogdag van de fysieke retail, waarop vooral elektronicaproducten al decennia zwaar afgeprijsd in de winkels staan. In 2008 volgde Cyber Monday, de e-commerce-tegenhanger. Maar vandaag zijn er vooral geen grenzen meer tussen de twee: het Black Friday-weekend loopt dan ook gewoon door tot maandagavond.

8 reacties

  • Geert Vaelen

    4 jaar geleden
    Bij solden betaal je soms meer dan de gewone prijs doorheen het jaar, omdat ze enkele weken tot maanden voor de solden stap per stap de prijs opdrijven en daarna korting geven op die hoge prijs.
  • Juan Esteban

    4 jaar geleden
    koopjes in belgie ? ah ja ? 400 euro voor een ipad die in het buitenland 200 dollar kost.
  • phil smedts

    4 jaar geleden
    Zijn die dingen geen overtreding van de soldenwetgeving ? Of zijn het fake kortingen ?
  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    ik heb vandaag als Telenet klant een Samsung Galaxy S10 gekocht aan 499€, terwijl die in alle reguliere shops aan 699€ wordt verkocht. Wou eerder wel de S10e, maar was volledig uitverkocht, anders zou die 349€ gekost hebben (Telenet klant). normale prijs in winkels 599€. Het is dus een kwestie van uitkijken welke koopjes je écht kan doen, en er niet zomaar vanuit gaan dat je "in 't zak wordt gezet"
  • Tim Peeters

    4 jaar geleden
    Overconsumptie is de ondergang van de mens.stel ik koop een spotgoedkope broek bij een of andere brolketen of ik geef direct 80 euro of meer uit .deze broek gaat jaren mee en die brolbroek draag je een seizoen en je kan ze meestal onmiddellijk vervangen.kijk eens rond in winkelstraten en shoppingcentra en hoe meer zakken ze meezeulen hoe zuurder ze kijken.