Johnson en Corbyn stonden bij de wake vanmiddag wel zij aan zij, maar hun partijen kibbelen ondertussen onderling gewoon verder.
Volledig scherm
Johnson en Corbyn stonden bij de wake vanmiddag wel zij aan zij, maar hun partijen kibbelen ondertussen onderling gewoon verder. © Photo News

Britse premier Johnson onder vuur voor misbruik slachtoffers aanslag Londen: “Gebruik dood van mijn zoon niet voor uw verachtelijke propaganda”

De Britse premier Boris Johnson heeft felle kritiek gekregen voor de manier waarop hij de aanslag in Londen van vrijdag, en de dood van twee slachtoffers, gebruikt in de kiescampagne. Vooral de vader van de 25-jarige Jack Merritt, die de mesaanval op London Bridge niet overleefde, is hard voor de eerste minister. 

1 reactie

  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    De politieker is enkel uit op PERSOONLIJK macht. Zonder enige scrupules zal ze die trachten te bereiken. Wat het ook moge kosten. Zonder rekening houdend met de gevoelens van anderen. Ik krijg hoe langer hoe meer een wrang gevoel als ik het woord “politiek” hoor, enkel respectloosheid, onbeschoftheid. Zij zouden een toonbeeld moeten zijn, maar daar glijden ze hoe langer hoe verder vanaf.