EPA
Volledig scherm
© EPA

Meer dan 400 kijkers dienen klacht in na comeback Pussycat Dolls: “Totaal ongepast!”

TVVoor het eerst in bijna 10 jaar tijd hebben The Pussycat Dolls weer opgetreden. Zaterdag maakte de meidengroep een comeback in de Britse tv-show ‘X-Factor’, maar zender ITV had ongetwijfeld een andere reactie van het publiek verwacht. Het Britse overheidsbedrijf Ofcom - dat waakt over media en televisie - heeft inmiddels al meer dan 400 klachten van kijkers ontvangen over het optreden. 

31 reacties

  • Raffaele Scarpa

    4 jaar geleden
    Popcultuur heeft een negatief effect op de samenleving, zeker bij jongeren en tieners. Alles moet ons laagste onderbewustzijn aanspreken. 60 jaar geleden zou dit een schande geweest zijn omdat de mens toen nog een hogere morele standaard had. Tegenwoordig moet maar alles kunnen, terwijl niet alles positief is voor de menselijke psyche. Ze lijken wel pornosterren, en dit zijn de rolmodellen van onze dochters en zonen, mooi voorbeeld hebben zo. Normaal dat onze samenleving in decadentie verkeerd.
  • Dimitri Clicque

    4 jaar geleden
    Oeioei, die weten niet hoe ze hun tv moeten verzetten, dan maar klacht indienen...
  • Herman Verhoeven

    4 jaar geleden
    Als het je niet aanstaat... Dan kun je gewoon weg zappen.... Dat moet ik ook in 99,9% van de gevallen doen...
  • Jan Standaert

    4 jaar geleden
    Het is inderdaad redelijk plat, maar Beyoncé, die al jaren overal halfnaakt rondloopt en met haar kont staat te zwaaien is wel Queen B. Gelukkig is niemand verplicht om naar deze ongein te kijken.
  • willem merken

    4 jaar geleden
    Wijlen mijn vader zou zeggen wacht even tot het goed vriest of er sneeuw ligt en stuur ze dan zo de straat op.