Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten te gast in VTM NIEUWS.
Volledig scherm
Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten te gast in VTM NIEUWS. © Printscreen video VTM NIEUWS

Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten na kritiek van N-VA en CD&V: “Je regeert niet tegen iemand”

Nadat informateur Paul Magnette de paars-groene partijen afgelopen weekend bij elkaar had geroepen, zonder CD&V en N-VA, waren vandaag alle ogen gericht op de liberalen van Open Vld. Welke richting kiest de partij: paars-geel of paars-groen? Open Vld wil op dit moment nog geen keuze maken. CD&V en N-VA haalden scherp uit naar de liberalen, maar Open Vld-voorzitster Gwendolyn Rutten laat zich niet onder druk zetten. Dat benadrukte ze vandaag in VTM NIEUWS. 

294 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    4 jaar geleden
    Ach mevr. Rutten, hoe eens op met te zeggen wat ons land wil of wat de Vlamingen willen. In de politiek gaat het enkel om wat de partijtop wil.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Zes miljoen Vlamingen verkopen voor een goudstuk dat is de ideologie van OpenVLD, ze zullen beloond worden met een Europees jobke.
  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Open VLD handelt altijd voor de rijkere mensen, in al haar beslissingen komt dit de rijkere klasse ten goede. De middenklasse is er om uit te persen, hé rutten
  • jose ceraia

    4 jaar geleden
    België , het land waar het logische , niet-logisch is, en waar het niet logische logisch is. De omgekeerde wereld, en ze vinden het nog normaal ook. Het gaat hem over de inhoud, wel Rutten als politieker zie ik bij U helemaal geen inhoud.
  • Jo Peeters

    4 jaar geleden
    Rutten probeert nu te nemen wat ze kan. Over 5 jaar bij nieuwe verkiezingen ziet ze wel wat het wordt. 't Is nu dat de prijzen worden uitgedeeld en 't is nu dat ze moet grijpen wat ze kan. Over 5 jaar krijgt ze nog wel een mooi plaatje in de politiek, misschien in Europa...