Prins Andrew.
Volledig scherm
Prins Andrew. © AP

Slachtoffers Epstein willen dat prins Andrew getuigt over vriendschap met miljardair

Vijf vrouwen die seksueel zijn misbruikt door Jeffrey Epstein willen dat prins Andrew getuigt over zijn vriendschap met de eerder dit jaar door zelfmoord om het leven gekomen miljardair. In Amerika wordt de hertog van York in vijf dagvaardingen genoemd, meldt het onderzoeksprogramma Panorama van de BBC. Of Andrew daaraan gehoor zal geven, is niet duidelijk.

3 reacties

  • louis van hoeylandt

    4 jaar geleden
    zeer juist catherine ..en de vraag wist hij dat ze minderjarige was ...want leeftijd sta niet op een gezicht te lezen ...als je in dat milieu bezig bent zeg je al snel dat je meerderjarige bent om de poen ,en vind het achterbaks dat ze nu doe alsof ze niet wist met wat ze bezig was
  • mark germanus

    4 jaar geleden
    Andrew trek het je niet aan,je weet van niks, je herinnert je niks en daarenboven iedereen kan zoiets beweren. Doe ze zelf een proces aan !
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    De dood van Epstein was dus duidelijk geen doofpotoperatie, integendeel. Alles wordt nu extra uitgesmeerd en in de verf gezet. Bizar is eerder het gedrag van deze minderjarige dochters. Wat hebben ze verteld aan hun ouders, waar ze waren? "O, gewoon, bij prins Andrew." Aan de stralende lach te zien, waren die meiskes even gelukkig als prins Andrew! Dat was niet het probleem. Het is pas als deze mannelijke aandacht plots stopt, dat vrouwen hun nagels slijpen, soms jaren later.