Johan Van der Heyden uit Lint is nog altijd spoorloos.
Volledig scherm
Johan Van der Heyden uit Lint is nog altijd spoorloos. © Politie Roosendaal

Opnieuw onderzoek naar vermiste loodgieter, zonen van verdachte geven gedetailleerde getuigenis: “Hij werd verbrand op kampvuur”

De vermiste loodgieter Johan Van der Heyden (56) uit Lint is gruwelijk vermoord. Hij werd in stukken gesneden en in een vuurton gegooid. Een verdachte zou de verkoolde resten later in het water hebben gegooid. Dat verklaarden de twee zonen  (16 en 17 jaar) van verdachte Wanda V.R. Deze ochtend is de politie opnieuw een onderzoek gestart in een woning in het Nederlandse Steenbergen.

13 reacties

  • Elisa deJong

    4 jaar geleden
    Horror, hoe diep ben je gezonken, als je zo’n gruweldaad überhaupt kúnt doen... on begrijpelijk ... sterkte aan de rouwenden.
  • Marc Vernimmen

    4 jaar geleden
    De wereld is niet anders dan in de middeleeuwen , alleen denken er veel dat de moorden in CSI new york en andere series normaal zijn en beginnen te copycatte
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Allemaal die kerels die er van weten levenslang in gevang en water en droog brood geven. En dat is nog een te lichte straf. Ben ik blij dat ik bijna niet buiten kom. Wat een slechte mensen lopen hier allemaal rond. Niemand vertrouw ik nog. Had hij ook zijn verstand gebruikt en er nooit naar toe geweest was dit ook niet gebeurd.
  • Chrisje Van Staeyen

    4 jaar geleden
    In wat voor een land leven wij ...
  • nancy dejonge

    4 jaar geleden
    wie zo'n daden uitvoert op dieren, wordt tot strenge gevangenis veroordeeld( al dan niet vrij na korte periode) ..voor zulke daden komt men er waarschijnlijk van af met een vrijspraak door procedure fouten! ..Het enige dat hier kan gebeuren is minimum 30 jaar EFFECTIEVE gevangenis straf met dwangarbeid !