Photo News
Volledig scherm
© Photo News

BINNENKIJKEN. Witte Huis al helemaal in kerstsfeer, Melania geeft een rondleiding

En of het Witte Huis klaar is voor de kerstperiode. Een karrenvracht aan kerstbomen en feeërieke decoratiestukken werd aangevoerd om er een prachtig plaatje van te maken. First Lady Melania Trump geeft ons in een video persoonlijk een rondleiding door al dat moois, met als thema dit jaar ‘The Spirit of America’. Lees: glitterend patriottisme.

7 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Eerlijk is eerlijk - ik vind deze versiering feeërieker dan de eerder traditionele/huiselijke decoratie van Michelle Obama. Dus absoluut een pluim voor Melania. De discussie of dit geld beter besteed kon worden - elke administratie stelt een budget op voor kerstversiering en dit komt ook 'toerisme' (bezoeken aan het witte huis) ten goede.
  • Falko Geubels

    4 jaar geleden
    Aan mensen die reageren beter dat geld aan de daklozen geven.. waarom reageerden jullie zo niet bij de Obama's? ;) en de 95% van de daklozen leven in de linkse steden!!
  • vicky vanderweyen

    4 jaar geleden
    Hoeveel van die versierde kamers worden er werkelijk gebruikt,zou niet graag de rekening van deze uitspattingen betalen.
  • Benny De Keyzer

    4 jaar geleden
    Jakkest, kerstmis heeft overgegeven in het witte huis. Gelukkig dat het enkel foto's zijn en geen audio, want anders zou dat ellendige "All I Want for Christmas Is You" van Mariah Carey uit de boxen knallen.
  • Sonia Geerts

    4 jaar geleden
    Ze zouden beter wat minder decoratie kunnen aanschaffen en dat geld gebruiken voor de talrijke daklozen in de US.