President Trump komt aan in Londen voor de feestelijke bijeenkomst van de Navo,
Volledig scherm
PREMIUM
President Trump komt aan in Londen voor de feestelijke bijeenkomst van de Navo, © EPA

70 jaar NAVO: springlevend of toch maar met pensioen?

De 70-jarige NAVO is vandaag en morgen feestelijk bijeen in Londen. De leiders willen laten zien dat de organisatie nog steeds springlevend is. Ondanks al het gedonder.

5 reacties

  • John Rogers

    4 jaar geleden
    Europa was ooit een zeer machtige regio in de wereld, nu slechts vazalstaat van de VS en kunstmatige "vijand" van Rusland..
  • Gino De Neef

    4 jaar geleden
    Allang overleden
  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    Nato en atoomwapens hebben er voor gezorgd dat er al zolang vrede is in onze contreien. Zonder deze dingen zouden de Russen niet getwijfeld hebben om aan te vallen.
  • Paul Keulemans

    4 jaar geleden
    Zolang bejaarden zoals Trump menen de NAVO als eigen territorium te kunnen bezitten, zolang is het ten dode opgeschreven. Enkel de verjonging van de top en een onafhankelijkere koers van Amerika kunnen het nog overeind gaan houden, anders is het over en sluiten !
  • Martin Meuris

    4 jaar geleden
    Europa heeft geen investeringen meer gedaan in zijn strijdkrachten, hoeft ook niet als ze bevriend zouden blijven met Rusland maar daar zit het probleem. Waarom niet gewoon normaal doen met Rusland ipv die sancties voor niks. Aan de USA hebben we niets, nada, niente want Trump is gewoon een huichelaar. Europa moet voor een eigen sterk leger gaan zonder de USA en zonder Nato.