Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Waarom Kristel Verbeke en Gene Thomas bijna géén koppel waren

ShowbizzEx-K3'tje Kristel Verbeke (43) en zanger Gene Thomas (47) vormen al jaren het meest standvastige showbizzkoppel van Vlaanderen. Toch duurde het lange tijd voor de twee een relatie begonnen. “We waren heel verlegen”, geeft Kristel toe in de ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen’ van Qmusic. Hun relatie hebben ze deels te danken aan een danser van X-Session.

0 reacties

  1. Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, koning bedankt Spaanse koningshuis voor haar verblijf in Madrid
    Royalty

    Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsban­ket, koning bedankt Spaanse konings­huis voor haar verblijf in Madrid

    De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde haar eerste staatsbanket bij en maakte daarbij een goeie indruk.
    Amsterdam
  2. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”