Messi met zijn vrouw Antonella en zoontjes Thiago (l) en Mateo.
Volledig scherm
Messi met zijn vrouw Antonella en zoontjes Thiago (l) en Mateo. © AFP

Niet Leo, maar ‘Real Madrid-fan’ Mateo Messi stal de show op Ballon d’Or

3 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Van alle grote voetballers die er zijn geweest, legendes, grootheden, daar kunnen de meeste voetballiefhebbers wel 5 tot 10 prachtige acties van herinneren. Messi flikt dat ieder seizoen, en dat al 14 jaar lang. Zijn dribbels, doelpunten, zijn assists, vrije trappen, men kan daar wel een top 100 van maken. Teveel om op te noemen. Dit is ongekend.
  • Emiel Tijtgat

    4 jaar geleden
    Wie twijfelt eigenlijk nog aan de ongelofelijke klasse van Messi ? Dit zie je toch van uren ver dat dit de beste speler ALLERTIJDEN is. Bekijk een 500 goals van Messi en 500 van Ronaldo en dan zal je pas zien hoe groot het verschil is. Ronado heeft de laatste 3 JAAR geen man kunnen dribbelen, 84 vrijschoppen zonder goal, hoe kan je dan in godsnaam de beste zijn. geniet nog van de haren dat Messi zal voetballen wat daarna is het gedaan. Gr Voetbal kenner
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Messi is ook wel de beste , hij heeft steeds dezelfde vorm op het plein . Tegenover andere spelers , die zeggen dat ze een dipje hebben of ik ben nog niet aan mijn kunnen of ik kan nog progressie maken of nog ik zit nog maar aan 80 procent. Dat alles hoor je niet bij Messi..