rv
Volledig scherm
© rv

Zonen vermiste loodgieter doen oproep in ‘Faroek’: “Hoe gruwelijk ook, we willen weten wat er met hem gebeurd is”

De Belgische en de Nederlandse politie doen via televisie samen een oproep naar tips over Johan Van der Heyden. Sinds zondag 2 juni - nu zes maanden geleden - is de 56-jarige loodgieter uit Lint vermist. Zijn zonen vragen vanavond in ‘Faroek’ op VTM iedereen om goed mee na te denken in de hoop eindelijk duidelijkheid te krijgen over wat hun vader is overkomen.

1 reactie

  • ROBERT GERTS

    4 jaar geleden
    Wat een wereld.....verschrikkelijk!! Ik hoop met hart en ziel dat ze de daders vinden. Mijn steun gaat uit naar de ganse familie en vriendenkring van Johan.
  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.