Volledig scherm

Zanger Steve Tielens gecrasht: “Mijn batterij is leeg”

ShowbizzSamen een duet opnemen: het heeft boezemvrienden Wendy Van Wanten (59) en Steve Tielens (48) nog niet veel plezier opgeleverd. Maakte Wendy recent bekend dat ze tot eind februari platte rust neemt wegens ‘oververmoeid’, dan ligt nu ook Steve in de lappenmand na een navelbreuk. Dat schrijft weekblad TV Familie. 

14 reacties

  • Van Eersel Guy

    4 jaar geleden
    Tja ge snapt het niet, meedraaien aan de top, daarmee bedoel ik, dan had hij het zover niet geschopt.
  • Johan Gigi Saerens

    4 jaar geleden
    Artiest zijn is van smorgens tot snachts bezig zijn niat alleen muziek.. Het vergt een tijd die als ware stipheid en optimisme vergt iedere dag door gaat... De uren onderweg.. Pr.. Radio.. altijd paraat staan naar fans.. Ook media.. En een artiest is ook een mens.. De meesten denken dat deze mensen slapen en optreden.. Fout.. En idd hij heeft enorm veel boekingen. Een operative staat niet stil, zoals de dokter zegt.. Rusten.. Ik denk dat weinige een artikel lezen.. Respect
  • Helena Duplessis

    4 jaar geleden
    Steve is de top jaloeze zielen @cedric, Jan en alleman. Goe bezig Steve ❤️
  • Marijke Kelders

    4 jaar geleden
    Steve Tielens is tenslotte ook maar een mens van vlees en bloed. Ook hij kan ziek zijn net als iedereen. Ik ken hem als goede vriend al een jaar of 6. En sommige zijn dan ziekelijk jaloers op hem zoals mister Guy... triestig om zo een onrespectvol reactie te lezen. Stevr, trek het je niet aan, er zijn mensen genoeg die je steunen en achter je staan. Nu is je gezondheid het allerbelangrijkste!
  • Johan Gigi Saerens

    4 jaar geleden
    Volledig mee eens het vraagt fysiek mentaal veel energie.. Maar een operative en rusten.. Is je verzorgen.. Elk artiest leeft en werkt van smorgens tot snachts.. Respect naar artiesten.. Is respect naar mens zijn.. Verzorg je goed alsook andere collega's..