Elon Musk na de eerste procesdag gisteren in Los Angeles.
Volledig scherm
Elon Musk na de eerste procesdag gisteren in Los Angeles. © EPA

Elon Musk noemt zijn pedo-uitspraak in rechtbank “niet-stijlvolle en niet-letterlijke belediging”

Het openlijk verbale gevecht tussen Tesla-CEO Elon Musk en de Britse duiker Vernon Unsworth vorig jaar wordt nu beslecht voor de rechtbank. Musk noemde Unsworth, die in de zomer van 2018 betrokken was bij de reddingsoperatie van de Thaise voetballertjes uit een ondergelopen grot, een “pedokerel”. De wereldberoemde ondernemer bedoelde dat niet letterlijk, getuigde hij gisteren, nadat de jury met enige moeite was samengesteld.

4 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Toni van belle, als iemand van Elon's positie jou morgen als pedofiel bestempelt, ga je dan op dezelfde manier reageren? Ik kijk ook op naar Elon's visie, maar in deze zaak schiet hij tekort. Unsworth gaat evenmin vrijuit, aangezien hij Elon's hulp afschoot als propaganda. Het draaide uiteindelijk allemaal om het lot van de kinderen die gelukkig gered zijn, maar deze 2 kerels gedragen zich als kleuters tov elkaar. Waarom zoveel tijd verliezen aan een rechtszaak? 2x zelfs.
  • Toni van belle

    4 jaar geleden
    Ondertussen zorgen zijn misschien idiote ideeën en fantasieën werk aan meer dan 100.000 mensen lees gezinnen... Wie doet beter zeker niet die hmmm kindervriend... Eere aan wie Eere toekomt Elon heeft gewerkt voor zijn centjes, niet van mama en papa... Ben niet jaloers kijk eerder op naar dergelijke mensen.
  • Paul Hendriks

    4 jaar geleden
    Hij had beter aan de rechtbank uitgelegt dat hij een drugsprobleem had en bij tijden niet normaal kan functioneren ik denk dat dit geloofwaardiger zou overkomen en hij had er een mooi voorbeeld van kunnen geven, mijnheer de rechter bij tijden zie ik ze vliegen.Dat weet ik zei de rechter het is uw eigen tesla en ziet u ze ook in vlammen opgaan ?
  • Alain Maes

    4 jaar geleden
    Man man man, een proces voor deze uitspraken, waar gaan we naartoe