Zolang de filosofie maar overeind blijft: delegatie fans schaart zich achter Anderlecht

RSC Anderlecht“Wij staan achter jullie.” Die boodschap gaf het Fan Board aan Kompany, Vercauteren, Verschueren en de spelers. Zolang de filosofie maar overeind blijft.

21 reacties

  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Voila en de klein kinnekes weer doodgelukkig met hun selfie en hun gehand getekende foto. Ze kunnen er weer tegen voor de rest van het seizoen. Nu nog eens Coucke, na Kompany en Verschueren, nog eens trakteren en ze liggen helemaal in extase.
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Volledig mee eens Wouter Van Den Broeck. Kompany weg als manager nu! Pas dan gaat Anderlecht weer beter beginnen spelen. Als speler tegen Oostende was hij trouwens ook niet goed. Vercauteren moet hem durven vervangen zoals iedere andere speler.
  • Dries Decuypere

    4 jaar geleden
    Verantwoording tov supporters is natuurlijk nodig! Zonder supporters geen club. Wordt maar al te dikwijls vergeten.
  • anatole bettencourt

    4 jaar geleden
    Ongelooflijk dat ploegen verantwoording verschuldigd zijn aan een stelletje supporters dat zich eens gaat bemoeien. Beleid ( zowel sportief, zakelijk, enz... ) wordt beslist door het bestuur en directie. Of zijn die pipo's op de hoogte van alle (financiële) belangen die mee een beleid bepalen?Het staat supporters vrij daar al dan niet mee akkoord te gaan. Indien ze niet akkoord gaan, ga dan niet meer kijken. Als ik niet akkoord ga met het beleid van ABInbev, drink ik geen Jupiler meer, toch?
  • Olivier De Dobbeleer

    4 jaar geleden
    Elke Match zal de Match worden van het seizoen! Volgend jaar RSCA in 2de klasse ipv playoff 1