EPA
Volledig scherm
© EPA

Boze Trump vindt Trudeau "hypocriet” en annuleert persconferentie na video waarin andere leiders met hem lachen

Ook op het hoogste niveau wordt er een stevig potje geroddeld. Tijdens een receptie in Buckingham Palace naar aanleiding van de NAVO-top leken enkele wereldleiders waaronder Justin Trudeau, Emmanuel Macron en Boris Johnson zich gisterenavond vrolijk te maken over het doen en laten van een ‘onorthodoxe’ Donald Trump. Die reageerde vanmiddag door te zeggen dat hij Trudeau publiekelijk op de vingers had getikt, iets waar de Canadees “niet blij mee was”. Zijn geplande persconferentie deze namiddag heeft hij afgezegd: Trump vertrekt vroeger dan verwacht terug naar Washington.

116 reacties

  • Jan Van Rompaey

    4 jaar geleden
    Wat blijft erover van de NAVO als Trump niet over de brug komt met heel veel geld ?
  • Ria Adams

    4 jaar geleden
    Als ze hun 2% niet betalen zal Amerika zich terugtrekken uit de navo Europa wil wel de navo maar hun leiders steken de tekortkomingen liever in hun zakken en dat blijft niet duren. Trouwens voor wat hebben ze de navo nodig?
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Door gesprekken op te blazen omdat iemand zich negatief uit over hem over zijn waanideeën (zie ook Groenland), bewijst Trump enkel en alleen maar het punt dat zijn opponenten maken. Zijn geheel beleid draait louter om de perceptie (van zijn persoon) en niet om concrete acties met toekomstvisie. Zijn tax cut overigens is totaal geflopt en voorbijgegaan aan het doel dat hij 'voor ogen' had.
  • Willy van craen

    4 jaar geleden
    Trump kan er niet tegen dat iemand hem op zijn plaats zet of tegenspreekt. Gedraagd zich als een kind en heeft Melania nodig als bliksem afleiderster.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Kai Rombouts, LOL, welke achterban? Zijn kabinet is een duiventil.