Fiona Viotti.
Volledig scherm
Fiona Viotti. © Facebook

Seksschandaal op school in Zuid-Afrika: getrouwde lerares (30) heeft relatie met vijf scholieren

In Zuid-Afrika is een lerares van een kostschool in opspraak geraakt, omdat ze over een periode van zes jaar een seksuele relatie had met minstens vijf scholieren. De 30-jarige Fiona Viotti, lerares geschiedenis en waterpolo, nam een dag voor het seksschandaal bekend raakte, ontslag. Mogelijk hangt haar nog een straf boven het hoofd. Haar echtgenoot heeft inmiddels een echtscheiding aangevraagd.

39 reacties

  • Lydia Appelmans

    4 jaar geleden
    18 jaar? Dat is geen kind meer en hij heeft gewoon geklaagd omdat hij het beu was en zij dat niet zag zitten.
  • Joseline Wyns

    4 jaar geleden
    Ik wil velen hier hun reactie eens horen als hun zoon of dochter thuiskomt met de welke dat ze een affaire gehad hebben met hun leerkracht. Velen onder jullie zullen dan wel anders piepen! Meerderjarig of niet, ik vind dit totaal niet kunnen. Ik vraag mij zelfs af wat er in je hoofd om gaat als je je leerlingen probeert te verleiden terwijl je een partner hebt waar je dan nog nb mee trouwt???
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Ik had met mijn wiskunde of frans lerares ook wel andere bijlessen willen krijgen. Wat is het probleem als je 18 bent?
  • bart vansteenkiste

    4 jaar geleden
    tja als het jeukt moet er gekrabt worden. als een 30tig jarige het doet met school gasten als ze meerder jarige zijn waarom daar tamtam van maken straf welke straf !! indien meerder jarig hebt u geen poot om op te staan
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    Kan niet geloven dat die kerels daar spijt van hebben. Nu het uitkomt moeten die natuurlijk de grote engelachtige zuivere onschuld inroepen. Geloof maar niet dat die grote trauma's gaan overhouden hieraan. Wel van de reacties van anderen misschien. Als het een leraar was geweest met vrouwelijke studenten, dan was het kot natuurlijk te klein. Is dat dan geen discriminatie?