Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vercauteren in aanloop naar belangrijke bekermatch: “Ik zie het probleem niet dat ik zou kunnen hebben met Kompany”

Anderlecht“Er is geen verschil in visie tussen die van mij en die van Kompany. Ik zie dan ook het probleem niet dat ik zou kunnen hebben met Vincent.” Daags voor de belangrijke bekermatch tegen Moeskroen wilde Anderlecht-coach Frank Vercauteren nogmaals duidelijk maken dat beide heren aan hetzelfde touw trekken. “En dat is nog steeds zonder compromissen.” 

18 reacties

  • Maria Nuytkens

    4 jaar geleden
    Vanavond weer op hunnen bak ...... ha ha ..... allez als ze spelen op zen City's. Triestige boel van Kompany, welke oenen geloven die vent nog ????
  • janpiere ledure

    4 jaar geleden
    Dat is normaal dat Vercauteren niets gaat zeggen van Kompany !! Hij moet luisteren naar Kompany.
  • Herman Valaert

    4 jaar geleden
    Tegen wit zwart zeggen bestaat ook blijkbaar - hij moet gewoon meepraten met de kudde of zijn ontslag ligt klaar ..wat denk je anders. Voor Vercauteren zijn wedde zou ik ook een ja knikker spelen. Want spelen doen ze allemaal ... Er is maar één rechtdoor rechtuit in Anderlecht en dat is de baas : Marc Coucke.
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Ik hoop maar dat elke speler van Anderlecht hetzelfde privilege krijgt als Kompany ! Want als die zien heeft om te spelen, speelt hij.
  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    Zolang Kompany in de ploeg staat kunnen we blijven lachen,zodra hij "het proces dat onomkeerbaar is" mag verderzetten zullen we weer gieren en brullen.