Getty Images/nina.be
Volledig scherm
© Getty Images/nina.be

Daarom is de ene avocado keihard en de andere bruine pulp

Het is elke keer weer een verrassing: de ene keer is je avocado zo hard dat je er een ruit mee kunt ingooien, de andere keer is hij zo rijp dat je vooral bruine pulp aantreft. De Nederlandse YouTubers van Foodbusters gingen op zoek naar het geheim van de perfecte avocado.

6 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    4 jaar geleden
    nooit gegeten . Maar wat ik frappant vind is dat iedereen zo tegen avocado's is, maar niemand heeft problemen met bananen, kiwi's, ... Of wandelen die naar hier?
  • Claudia Rosseel

    4 jaar geleden
    Het meest beknepen product in het groentevak. Want ja, elke klant die er passeert moet toch even voelen hoe rijp ze zijn...
  • Jan hertogs

    4 jaar geleden
    Voor de prijs die je ervoor betaald zou je toch wat anders verwachten...ik koop er geen meer omdat ik mij altijd bedrogen voel!
  • Guy Van Becelaere

    4 jaar geleden
    Een enorm vervuilend fruit en een gigantische ecologische voet afdruk, voor mij mag mogen ze allemaal pulp zijn dan gaan ze niet meer in trek zijn bij de ecologisten
  • Francis Beels

    4 jaar geleden
    Zo dát de oplossing is: "koop meerdere exemplaren, dan is er altijd wel eentje goed", dat is dan het antwoord waarop we echt zaten te wachten. Onnozelaars!