Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Oostende KVO
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 3' Goal Idrissa Sylla
(2-4)
  • Krépin Diatta Goal 72'

Club ontsnapt aan uitschakeling in Croky Cup: blauw-zwart rekent pas na strafschoppen af met Oostende

Croky Cup‘t Heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge staat wel in de kwartfinales van de Croky Cup. Blauw-zwart klopte Oostende na een strafschoppenreeks aan de kust. Na 120 minuten stond het 1-1.

27 reacties

  • Paul Van den Bruel

    4 jaar geleden
    Het gaat iedere match van slecht naar erger. Als de toestand niet verbetert zie ik Club geen kampioen worden. Waar is de tijd van de grinta en de werklust door Leko naartoe. Clement is te soft met zijn spelers en er mankeert een echte spits a la Mbokani.
  • danny buyse

    4 jaar geleden
    Met grote afstand de slechtste wedstrijd van Club. De laatste 5 tot 6 weken waren het de spitsen die hun kansen verkwanselden terwijl er op Oostende amper kansen werden bij mekaar gevoetbald. Ook al was het 3 keer tegen het kader daar mag u zich niet op blindstaren.
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Als we eerlijk zijn ! Moest Oostende ook nog een penalty krijgen ! Hé arbiter.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat Mr Verhaeghe en Mr Mannaert reeds weken aan een stuk opgemerkt hebben dat het met deze spitsen wel eens zeer lange en pijnlijke play-offs zouden kunnen worden. Zoals reeds meerdere keren vermeld heb ik het samen met zeer vele supporters reeds zeer lang gehad met Openda maar wat Okereke reeds maanden aan een stuk op de mat brengt, met gisteren als absoluut dieptepunt, is zelfs geen "nationaal" voetbal waard. En dat ze niet beginnen over Vossen hé !
  • Bart Dekeyser

    4 jaar geleden
    Als dit de topploeg us en ons voetbal moet redden.... zet regeling RSZ maar in werking....