Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel jongste winnaar ooit van Kristallen Fiets na indrukwekkend debuutjaar bij profs

Kristallen FietsRemco Evenepoel heeft op zijn negentiende de 28ste editie van de Kristallen Fiets gewonnen. Het supertalent van Deceuninck-Quick.Step is daarmee de jongste laureaat ooit van de Belgische wielertrofee. Evenepoel kreeg de prijs uit handen van Eddy Merckx.

36 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Merckx werd meerdere malen betrapt , Evenpoel is clean . Dus zo fier moet hij niet zijn Merckx .
  • René Pijnacker

    4 jaar geleden
    Een winnaar is iemand die als eerste over de streep gaat, of een snelste tijd zet. Het concept Kristallen Fiets, Flandriën van het jaar, Sportman van het jaar, enz., enz. begrijp ik eigenlijk niet zo goed. De prijzen voor de prestaties zijn toch al uitgereikt? Dit soort verkiezingen veroorzaken jaar in, jaar uit discussies, ontevredenheid enz. Niet alleen bij het wielrennen in België, maar bij alle sporten over de gehele wereld. Gewoon afschaffen, wedstrijd gedaan, winnaar(s) gehuldigd, next ..
  • Guido Verhoeven

    4 jaar geleden
    Eindelijk een prijs, en deze is volkomen terecht!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Meer dan zijn overwinningen waardeer ik zijn houding op het WK door Gilbert op te wachten in een poging om hem terug te brengen. Als je jezelf kan wegcijferen dan ben je pas echt een grote.
  • Jacques Hillaert

    4 jaar geleden
    Dikke proficiat aan een renner met enorm talent, veel doorzettingsvermogen, de wil om te groeien en daarnaast nog een gevoelig heel sympathiek manneke, klasse