In Wommelgem ontplofte maandagochtend vroeg een granaat aan een appartementsgebouw.  In een van de flats zou familie hebben gewoond van Gabriël C., de ‘man met de lange vingers’.
Volledig scherm
PREMIUM
In Wommelgem ontplofte maandagochtend vroeg een granaat aan een appartementsgebouw. In een van de flats zou familie hebben gewoond van Gabriël C., de ‘man met de lange vingers’. © Marc De Roeck

Eén roekeloze cocaïnedief lijkt de spil te zijn van Antwerpse drugsoorlog

Een blok cocaïne met het logo “88" heeft in Antwerpen een drugsoorlog ontketend. De lading was in beslag genomen door de douane. Tenminste, dat had Gabriël C. zijn opdrachtgevers wijsgemaakt om ze zelf te kunnen verkopen. Een dag later vloog bij de 30-jarige cocaïnedief de eerste granaat binnen.

23 reacties

  • Jan Hendrickx

    4 jaar geleden
    Legaliseren lost al veel op. Gevolg: Daling van criminaliteit, stijging inkomsten voor de staat en een politieapparaat dat zich kan bezig houden met andere zaken...
  • Maria Scheuts

    4 jaar geleden
    De grootste schuldigen zijn de gebruikers, want zij houden de criminaliteit in stand.
  • Beşiktaş cArşı

    4 jaar geleden
    De wever en van der paal die twee ppvriendjes moeten is onderzocht worden. Dan zie je waarom antwerpen de hoofstad is van cocaine handel! Heel gemakkelijk maar neen geen enkel procureur of rechter heeft er de ballen voor.
  • bert Van den Bossche

    4 jaar geleden
    Jobs jobs Jobs, investeren in technologie in de havens en veel meer volk. Hoeveel kunnen ze er controleren? Zelfde met pakjesdiensten... Zet daar es beambten op in. Voor coke mogen ze dat toch doen. Maar de politici snuiven zelf graag es een lijntje volgens mij. NVA zeker ! War on drugs? Das de war on gebruikers geworden ipv het probleem bij de wortels aan te pakken. Geen c geen verslaafden.
  • Jean Paul Peelis

    4 jaar geleden
    Er zit meer achter. Als je onkundig bent de zaak op te lossen, dan blijft er maar één mogelijkheid over nl. Bagatelliseren.