rv
Volledig scherm
© rv

Clement: “Was tijdens rust heel kwaad”, penaltyheld Mignolet: “We willen de Croky Cup absoluut winnen”

Croky CupClub Brugge plaatste zich met veel moeite voor de kwartfinales in de Croky Cup. Blauw-zwart won na een strafschoppenreeks in Oostende, Simon Mignolet stopte twee penalty’s. “Het was een speciale match”, klonk het bij de doelman.

12 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    @ringo : heel heldere analyse. Ben het volledig met je eens. Probleem is dat een goede scorende spits moeilijk te vinden is met de wintermercato. Rezaei terughalen?
  • Peter De Decker

    4 jaar geleden
    Waarom Jelle Vossen niet opstellen? Zo een goeie speler. Veel ploegen zouden hem graag in hun team hebben.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Zo als iedereen weet hebben we en goeie spits nodig in de box en dan halen we het met de vingers in de neus.En ja ik vond kvo gisteren goed spelen,altijd met tien verdedigen en snel omschakelen dat is fysiek heel zwaar en dat deed kvo heel goed.Ik heb een mooie match gezien.Voor fcb was dat niet makkelijk om er door te geraken en aan de zestien is duidelijk wat er nodig is.Ondertussen halen we het omdat wel iedereen eens zijn goal maakt en dat is ook een verdienste.
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Man, man dan zal er toch een andere ploeg moeten staan, als dit de sterkste ploeg opstelling was gisteren dan ziet dit er niet goed uit, Clement zal nog veel werk hebben, best dat Diatta nog goed speelde anders was het huilen met de pet op.
  • lode kempen

    4 jaar geleden
    Laat sommige zeer goede spelers dan niet op de bank zitten...of wordt er met twee maten en gewichten gewerkt door clement!!