Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © AP

Meer dan vijftig mensen verdronken voor de kust van Mauritanië

Voor de kust van Mauritanië is een schip met migranten aan boord gezonken. Daarbij zijn minstens 57 mensen om het leven gekomen. Dat meldt de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) deze nacht.

6 reacties

  • Raphael Coryn

    4 jaar geleden
    Moeten we echt de ganse 3 de wereld opvangen? Mensen moeten terpleke geholpen worden. Indien dit blijft duren wordt het hier ook onhoudbaar
  • stefan crama

    4 jaar geleden
    Economische migranten mits Gambia noch in oorlog of dictatuur is. Op menselijk vlak wel een tragedie. Een gevolg van de slappe manier waarop de EU haar niet toegelaten migranten zelden terugstuurt.
  • Joeri Damman

    4 jaar geleden
    Waarom vangt Marokko ze niet op?
  • Valentijn Jacobs

    4 jaar geleden
    Die mensen rekenen op NGO'S om hen op zee te redden, en dan zijn ze daar niet, dus de grote schuldige zijn die reddingsschepen, maar zijn ongenaakbaar en niemand kan er iets aan doen, al die hulporganisaties hebben al duizenden verdronken mensen op hun geweten, ze werken samen met het rode kruis die 300 euro per dag krijgen per vluchteling we zullen nog wat meer stickers kopen en nog wat langer werken.
  • Jens van den Broeck

    4 jaar geleden
    Verschrikkelijk dat links mensen blijft aanmoedigen om dit te doen. Hoeveel lijken hebben die illegale linkse NGO's en mensensmokkelaars al niet op hun weten? Komaf mee maken.