Hilde Crevits.
Volledig scherm
Hilde Crevits. © Photo News

Crevits schort drie miljoen steun voor Genkse blikjesfabriek op

Vlaams minister Hilde Crevits schort de beloofde steun van drie miljoen euro voor Benepack Belgium op. Bij de blikjesfabriek werden dinsdag twintig Chinezen zonder werkvergunning opgepakt. Twee van hen zitten nu in een gesloten centrum, de anderen moeten het land verlaten. Dat schrijven Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en De Standaard vandaag.

4 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Zij treed in de voetsporen van Peeters, hoe langer ze bezig is, hoe ze zich belachelijk maakt . En dat durft zich politieka noemen ? Geld over de balk gooien dat ze niet heeft .
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat zij nu eens eindelijk stoppen met haar fabeltjes te verkopen . 12 miljard onder nul . En zij wou 3 miljoen weg geven aan een blikjes fabriek ? Die Crevits is rijp voor de Fabeltjes krant .
  • Lore Kluwer

    4 jaar geleden
    Begrijp ik het goed dat je 3.000.000 subsidies krijgt voor 150 jobs, dus 20.000 of 800.000 BEF per persoon? Ben ik de enige die dat onverantwoord vindt?
  • Lore Kluwer

    4 jaar geleden
    Onvoorstelbaar toch, al die verhalen van subsidies die opduiken. Nu eens drie miljoen euro voor een blikjesfabriek, dan weer tweehonderdduizend euro voor een kasteel van een schatrijke adellijke familie... Altijd zogezegd met goede argumenten: Jobs! Bescherming van erfgoed! Maar feit blijft: wie mag opdraaien voor die subsidies en wie betaalt dus de rekening? Juist. Geen wonder dat het gat in onze begroting zo groot is.