Politie Antwerpen
Volledig scherm
© Politie Antwerpen

Nog nooit zoveel crimineel geld in beslag genomen

Er staat ruim 584,5 miljoen euro op de rekeningen van de inbeslagnamedienst van justitie. Dat is een recordbedrag en al 110 miljoen euro meer dan vijf jaar geleden, zo schrijft De Tijd.

11 reacties

  • Anita Billen

    4 jaar geleden
    Niet te verwonderen dat hier zoveel criminelen rondlopen en men weet niet waar al dat geld naartoe gaat. Straf. Steek het in begrotingstekort. Waarom hebben wij ministers die hun job niet aankunnen. C4.
  • Coen Geurts

    4 jaar geleden
    In wiens zakken verdwijnt dat geld? Je ziet het in ieder geval niet terugkomen in de begroting. Wordt het opgestookt?
  • fouad vandercruysse

    4 jaar geleden
    Dat geld beland gewoon in de zakken van andere criminelen. Moest dit geld correct beheerd zijn zou er geen onduidelijkheid zijn hieromtrent. Simpel.
  • Edmond Dillien

    4 jaar geleden
    Weer typisch België, he. Nog de minister van Financiën of die van Justitie weten naar waar het in beslag genomen geld "verdwijnt" nadat het verbeurd verklaard is, wie weet het dan wel? Da's dus een nieuw politiek postje voor in de volgende regeringen minister of staatssecretaris van in beslag genomen geld en andere dingen, da's een postje dat ze vergeten waren in hun opsplitsingsdrang in regio's, ze kunnen er misschien ineens 6 aanstellen da's toch de gewoonte hier, he.
  • patrrik versys

    4 jaar geleden
    Straf dat niemand dat weet; zijn die mensen wel met hun werk bezig? Hopelijk ligt het op de bodem van de bodemloze put