Van Aert en echtgenote Sarah wachten vol spanning de uitslag af.
Volledig scherm
Van Aert en echtgenote Sarah wachten vol spanning de uitslag af. © Photo News

Van Aert niet ontgoocheld met derde plek: “Remco heeft het niet gestolen”

Kristallen FietsWat als die verdomde nadar in Pau niet in de weg had gestaan? Had Wout van Aert dan wél een echte bedreiging kunnen vormen voor Remco Evenepoel? "Dat betwijfel ik. Veel beter doen dan een Tourrit winnen was toch niet gelukt. "

6 reacties

  • Guido Brosius

    4 jaar geleden
    Het zijn allebei jonge toprenners Laat ons blij en fier zijn met deze talenten en hopen dat allebei nog veel overwinningen behalen. Ze verdienen deze prijs allebei maar er moet nu eenmaal een winnaar zijn !
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    In België is geen enkele veldrijder en nog veel minder een renner op de weg die presteert wat Wout heeft gedaan, maar het is menselijk dat een voorkeur hebben en feiten niet meer tellen. De twee combineren leed onmogelijk en wat niemand voor mogelijk hield heeft Wout toch maar gedaan samen met MVDP. Het zijn dan ook twee renners die alles in zich hebben om wereld top te zijn in de twee onderdelen van het wielrennen en dat eenzijdige perceptie van mensen niet vreemd is bewijs deze uitslag.
  • Johan Maddens

    4 jaar geleden
    Wout is een bescheiden , eerlijke en brave jongen . Ik had hem liever op de tweede plaats gezien , omwille van zijn regelmaat , heeft hem in alle klassiekers getoond en dit in zijn eerste weg seizoen . Met Remco en Wout ziet het er geweldig uit voor de komende jaren .
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Totale miskenning van Wout, een veld rijder die dat presteert op de weg voor zijn val en wat hij nog kon winnen indien hij had kunnen verder doen. Er is geen enkele wegrenner die dat kan en het zijn ook maar twee veldrijders die dat kunnen. Het zijn meningen van mensen en dan is er altijd favoritisme en eigenbelang bij betrokken natuurlijk.
  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Wat heeft Remco meer gedaan dan van Aert ? met een terugblik op het tot hiertoe volledige palmares verdient Van Aert beide .