AFP
Volledig scherm
© AFP

Democraten willen akte van beschuldiging tegen Trump: “Voldoende basis om impeachment in gang te zetten”

De Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, vindt dat er voldoende grond is om de afzettingsprocedure tegen president Trump formeel in gang te zetten. Ze heeft daarom de voorzitter van de commissie voor Justitie van het Huis van Afgevaardigden gevraagd aanklachten op te stellen die tot afzetting zouden moeten leiden.

18 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Ze zouden beter hun tijd besteden om mee het land te besturen in plaats van mekaar wat vliegen af te vangen. Wat heeft de gewone Amerikaan nu aan heel dit circus ? Nougabollen.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Het juridisch comité dat moet beslissen, is even vooringenomen als heel de rest van het Democrats-circus. De Democrats hebben dat comité samengesteld: vier professoren recht: drie aangeduid door de Democrats, één door de Republicans. Eén van de Democrats-professoren, ene Pamela Karlan, haalde al ongelooflijk smerig uit naar Barron Trump (de 13-jarige zoon-van). Een pure schande - maar toch mag ze in het comité blijven zitten.
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Deze procedure is een geschenk voor Trump, zelf had hij geen beter scenario kunnen bedenken om zijn herverkiezing te garanderen. In de tijd schuift alles enkel richting verkiezingen en in de cruciale weken juist voor die verkiezingen zal de Senaat de Democraten in het ongelijk stellen en zal Pelosi zich dienen te verontschuldigen. Overtuiging, waarheid en recht staan allen los van elkaar.
  • Steven-Acuna Snijjckers

    4 jaar geleden
    Tijd verspelen en belastingsgeld verspelen is het spelletje van de linkse partij....... ze zouden toch goed moeten beseffen dat de meerderheid in de VS Trump door en door steunt en dat hij herkozen zal worden, zonder probleem...(misschien omdat er geen sterke kandidaten rondlopen). Trump houdt zijn belofte na......niet zoals onze politiekers.....De kiezer wint in de VS!
  • Peter Van Cleemput

    4 jaar geleden
    Zouden de 'democraten' hier nu extra stemmen mee winnen? Misschien net niet.