.
Volledig scherm
. © Photo News

Informateur Magnette zit samen met CD&V, maar ontkent uitnodiging N-VA

Informateur Paul Magnette (PS) heeft CDH en CD&V uitgenodigd voor een gesprek. Dat is bevestigd aan HLN. Zijn kabinet ontkent echter ook N-VA uitgenodigd te hebben, zoals VRT NWS bericht.

108 reacties

  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Frans Cornelis, neen man, de NVA is gevlucht omdat ze wisten dat het begrotingstekort immens was, het punt van De Wever, vergeten zeker? Van overtveldt compleet gefaald. Komt er dan nog bij dat ze het vel van sjoemelende en twitterende Francken moesten redden, dàt zijn de feiten en niets anders. Het enige doel van NVA is verrotten, met de meeste stemmen heeft De Wever nog geen zin in verantwoordelijkheid, zegt genoeg zeker. Zijn doel is België kapot maken, elk normaal denkend mens ziet dat.
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    N-VA wordt bij de racistische partijen van Vlaanderen geklasseerd door de Fanstaligen. Vlamingen blijven marginalen in hun ogen als het om de politieke macht gaat.. De indoctrinatie op dat vlak is perfect gelukt. Maar hun verantwoordelijkheid opnemen om zich te verlossen van die vloek is een stapje te ver. Arm WalloBrux.
  • Heinz Rumes

    4 jaar geleden
    Wat wil Magnette in feite , de Vlamingen temmen, in elk geval zonder NVA zal die regering niet lang leven of zijn de PS al vergeten dat zij vorige regering heeft geboicot door stakingen. Zonder NVA wordt de scheiding van Belgie nog bespoedigd! Hoogste tijd dat de koning begint te beseffen dat er een Vlaamse meerderheid nodig is om het land te besturen.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Ik ben niet pro of anti een partij, roel sleven. Dat steunt alleen op vooroordelen en creëert nieuwe verstandsverbijstering. Ik ben pro een economisch efficiënt en sociaal rechtvaardig beleid. En, niet of. Geen van beide heeft de Zweedse coalitie met als grootste partij de N-VA gebracht. En de huidige Vlaamse versie van die Zweedse coalitie is blijkbaar niet van plan om daar enige verandering in te brengen.
  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    basisvraag is wat Magnette bij cd&v te pakken krijgt. Zonder cd&v kan hij paarsgroen vergeten. Gedoogsteun van Defi komt neer op het bashen van de vlamingen waarbij NVA/VB op de loer zullen liggen om hiervoor open VLD aan te vallen. Nieuwe voorzitter cd&v heeft in mei het VB in zijn eigen streek enorme vooruitgang zien maken dus beseft dat hij NVA te vriend moet houden want een VB/NVA coalitie haalt er bijna de meerderheid dus weg postjes van de vrienden als NVA boos wordt