Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Welke is het beste voor het milieu: de echte of de valse kerstboom?

Nu het paard van Sinterklaas de hoeven heeft gelicht, mag naar aloude traditie de kerstboom opgetuigd. Sommige Belgen kiezen ieder jaar voor een vers gekapt exemplaar, anderen halen telkens hun valse spar boven om de natuur te sparen. Wie heeft gelijk?

6 reacties

  • gaspard van de ketele

    4 jaar geleden
    Geen is het beste
  • kris verbeek

    4 jaar geleden
    Mijzelf zegt het niets, maar mijn vriend is er zot van. Zonder hem, geen kerstboom.
  • Caroline Poelmans

    4 jaar geleden
    Antwoord : gene ! Ben er niet bepaald verslingerd op , kan me geen ballen schelen en na een week is de piek in dit dilemma alweer verwezen naar een dicussie over goede voornemens voor nieuwjaar... Thuis is het 'alle dagen' kerst of op z'n minst een beetje een feest omdat we elkaar graag zien.
  • Martine Rochtus

    4 jaar geleden
    België en Europa willen weer heiliger dan de paus zijn ..de lucht van China , Rusland en Amerika komen niet naar hier zeker ..er moet door heel de wereld wat beter met het klimaat worden omgegaan
  • Hugo COOLSAET

    4 jaar geleden
    Moet de kerstböom de wereld redden? De regeltjes die de groenen ons willen opleggen overtreffen ruimschoots een communistische didactuur. Na 20 jaar co2 vriendelijke inspanningen van de bevolking is er nog geen greintje verbetering volgens onze groene experten. Heeft men het bij het verkeerde eind?