Murillo werd verwelkomd door Vincent Kompany.
Volledig scherm
Murillo werd verwelkomd door Vincent Kompany. © Anderlecht

Anderlecht haalt rechtsachter Murillo (23), Kompany verwelkomt hem met verwijzing naar WK in Rusland

AnderlechtAnderlecht heeft zich versterkt met de Panamese rechtsachter Michael Amir Murillo. Dat meldt de club op Twitter. De 23-jarige verdediger komt over van MLS-club New York Red Bulls en tekende bij paars-wit een contract tot medio 2023. Op het WK in Rusland stond Murillo nog negentig minuten in de basis tegen de Rode Duivels.

9 reacties

  • Johan Billiet

    4 jaar geleden
    Aankoop die perfect past bij de aankoop filosofie van RSC..grotere "sterren", "beloften" of afdankertje bewezen ...uiteraard uit het buitenland die achteraf allemaal "flappen"..Ik lach mij een breuk met dat sukkelploegske. Ik heb toch nog wat meer respect hoe ze werken bij Ajax.
  • kelly Bernaert

    4 jaar geleden
    Thijs: spreek eens over het heden! Steeds maar zagen over die 34 gekochte titels pffff het is NU dat telt. Je kan weer zien dat jullie eens gewonnen hebben want je bent terug herrezen, van een loser gesproken! Top echt de visie van een zinkend roeibootje!
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Geert Thijs, en hoeveel titels heb jij persoonlijk meegemaakt? Te oordelen naar je grof taalgebruik had je beter je tijd op de schoolbanken doorgebracht i.p.v. die ene match op de radio te volgen van je RSCA. Neen, club kan pas binnen 20 jaar zijn 35 ste titel halen, maar bij je geboorte was jij waarschijnlijk ook een lief ventje, alleen is dit rap gekeerd.
  • David Lievens

    4 jaar geleden
    Op 34 wedstrijden mocht hij 18 keer starten en 4 keer invallen bij een Amerikaanse middenmotor, de tweede ploeg van new york, city is de eerste ploeg die ook hun reeks won. Of dit een meerwaarde gaat worden...
  • Nathalie Stoop

    4 jaar geleden
    Maar goed dat die boeren niks kopen he stelleke bleiters hieronder met hun commentaar 34 titels dat doet pijn he