Georges-Louis Bouchez (m.) is sinds vorige week de nieuwe MR-voorzitter in opvolging van Charles Michel, vandaag Europees president.
Volledig scherm
Georges-Louis Bouchez (m.) is sinds vorige week de nieuwe MR-voorzitter in opvolging van Charles Michel, vandaag Europees president. © BELGA

Nieuwe MR-voorzitter: "Met paars-groen alleen redden we het niet”

De zes paars-groene partijen alleen volstaan niet om formatiegesprekken op te starten. Dat maakt de nieuwe voorzitter van de Franstalige liberalen van de MR, Georges-Louis Bouchez, duidelijk in een interview met De Tijd.

52 reacties

  • Mark pauwels

    4 jaar geleden
    ik zie het zo , welke coalitie er ook komt , het wordt één grote ellende paars-groene meer dan paars geel maar veel goeds mogen we niet meer verwachten - begrijp niet dat er nu niemand op straat komt tegen deze dikbetaalde mensen die ons weer in de steek laten en die een schuldenberg opgebouwd hebben waar we nooit meer van af raken -Dewever heeft wat mij betreft zijn krediet verloren
  • Bob Simons

    4 jaar geleden
    Nieuwe verkiezingen kunnen wat duidelijkheid scheppen...!!! Er zijn heel wat partijen die naast hun schoenen lopen..!!!!
  • Erwin Jacobs

    4 jaar geleden
    Nils Gronweg : leg mij even verder uit hoe je aan deze stelling komt. Ik werk namelijk in Nederland, het bedrijf waar ik werk krijgt zijn vacatures niet ingevuld ondanks mooie voorwaarden. Belastingsschalen zijn veel eerlijker verdeeld, ik word als alleenstaande namelijk niet volledig leeggezogen zoals in Belgïe het geval is. Nederland heeft wel het voordeel dat men inkomsten uit gaswinning kan halen. Maar zolang in Belgïe niks verandert, kom ik hier niet meer werken!!
  • Thomas Anderson

    4 jaar geleden
    Onder strikje de bankencrisis uitgelopen zonder kleerscheuren met rechte regering en goede economishe stabiele periode 11 miljard in het rood!
  • Henri vanderhoven

    4 jaar geleden
    Een politieker kent maar twee dingen:macht en geld.Er is maar één middel om hem dat af te pakken:niet meer op stemmen.En ja,ook die dan het voor het zeggen hebben zullen genoeg binnenroefelen maar er gaat voor ons wel wat veranderen- migratiestop,geldstroom wallonie stop,eerlijke verdeling 60VL /40 W, enz................