Stéphane Moreau kreeg samen met drie andere ondertussen ex-bestuurders van Nethys in anderhalf jaar tijd in totaal 18,6 miljoen euro aan bonussen.
Volledig scherm
Stéphane Moreau kreeg samen met drie andere ondertussen ex-bestuurders van Nethys in anderhalf jaar tijd in totaal 18,6 miljoen euro aan bonussen. © Photo News

Nu ook kolossale vergoedingen voor Nethys-top in vizier: 18,6 miljoen euro bonussen voor vier toplui

De Waalse regering wil nu ook de kolossale vergoedingen annuleren die de ex-top van de Luikse intercommunale Nethys heeft ontvangen. Dat schrijft L'Echo. 

9 reacties

  • Danny Govaerts

    4 jaar geleden
    Dat ze de hele structuur van de organisatie eens onder de loep nemen een een ieder die de bonussen mee goed gekeurd heeft een financieel door lichten voor betrokkenheid aan fraude. Er zal bij elk wel geld aan de vingers plakken.
  • Urban Vyaas

    4 jaar geleden
    Ik denk dat ik mij aansluit bij Fons Casteels; een retro-actieve wet ondermijnt de rechtszekerheid en is ongeldig. Wat wel kan is nazien of die bonussen in regel waren met de geldende wetgeving toen ze toegekend werden.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Gino Denil, kan je zeggen wat ze doen. Ze doen juist niets enkel zeggen en het graaien bij de PS gaat gewoon verder, het is een verworven recht, maar het verschil is ze zorgen ook goed voor de Waalse bevolking en Vlaamse politici zorgen enkel voor zichzelf en hun entourage.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    De Waalse regering doet tenminste iets aan die graaicultuur.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Politieke graaiers van PS signaturen het zit er in gebakken fraude en corruptie het enige waar ze goed in zijn.