Antwerps sp.a-schepen Jinnih Beels.
Volledig scherm
Antwerps sp.a-schepen Jinnih Beels. © Joel Hoylaerts / Photonews

Antwerps sp.a-kopstuk Jinnih Beels pleit voor "ander" drugbeleid: "Veel mogelijk tussen nultolerantie en legalisering”

Tegen de achtergrond van het drugsgeweld in haar stad pleit Antwerps schepen van Onderwijs Jinnih Beels (sp.a) voor de oprichting van een parlementaire commissie die het drugbeleid moet hertekenen. "Het wordt tijd dat de war on drugs een war on dealers wordt", schrijft ze in een opinie op de website van Knack. 

19 reacties

  • leppens victor

    4 jaar geleden
    Als Mevr.Beels graag positieve resultaten ziet van een drugsbeleid zou ik haar beleefd doch dringend een studiereis naar Singapore aanraden. mvg.
  • Robert De Meulder

    4 jaar geleden
    Er zijn al honderden tonnen drugs onderschept voor ze Antwerpen bereiken.Zeg mij niet dat drugs on war niet werkt.Een pluim voor de politie.
  • Peter Hegge

    4 jaar geleden
    Na Nederland is België ook een narcoticastaat aan het worden. Welke regeltjes gaan het opnemen tegen jaarlijks 20 miljard zo maar in de pocket. En zeker niet in een havenstad waar
  • Ronny Van Den Broeck Ronny

    4 jaar geleden
    Één ding is zeker zoals het nu wordt bestreden werkt niet dus ik ben normaal tegen linkse ideeën maar hier moet toch over nagedacht worden
  • jaak Peeters

    4 jaar geleden
    Mevrouw Doms: dat alcohol ook een drug is klopt, maar het is geen goed argument om bijv. cocaïne vrij te laten. Je laat een verkeersovertreding niet toe omdat er bijv. massaal te hard gereden wordt. Het enige goede argument krijg je als de drugshandelaren zonder "werk" vallen.