Photo News
Volledig scherm
© Photo News

N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak met informateur Paul Magnette (PS)

UPDATEN-VA-voorzitter Bart De Wever voerde zaterdagavond overleg in Antwerpen met federaal informateur Paul Magnette (PS). Dat kondigde hij aan op Joe en is bevestigd aan Het Laatste Nieuws. Over de inhoud van het gesprek is niets bekendgemaakt, maar naar alle waarschijnlijkheid ging het om niet meer dan een beleefdheidsbezoekje. 

97 reacties

  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Deze die altijd maar afkomen met die ongelijke waarde van een Vlaamse en Waalse stem hebben mij nog altijd niet uitgelegd waarom er in het federale parlement 89 Nederlandstaligen en 61 Franstaligen zitten. Wat perfect overeenkomt met de verhoudingen van beide taalgroepen. Ik blijf op mijn honger zitten wat betreft die uitleg.
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Frits Van Buyten, met spijt terugdenken aan paars-geel doen er inderdaad velen. Zie de verkiezingsuitslag en het aantal afnemende kiezers bij de tradopartijen. En daar hoort N(V)-Blabla dus ook bij. 280000 kiezers zagen het niet meer zitten om opnieuw voor die partij te stemmen. Zij lieten zich niet opnieuw vangen door hun vele loze beloftes.
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Kijk mensen, olie en water is absoluut mengbaar. Maar het is een dure aangelegenheid en je hebt achter een nergens-voor-bruikbaar product. Je olie en water welke oorspronkelijk beiden perfect bruikbaar waren, ben je ook kwijt daarmee. En zo zijn we in Belgie al vele tientallen jaren onze olie én ons water aan het versmossen.
  • Eddy van Dorst

    4 jaar geleden
    Als bart de sukkel normaal gedaan en was samen gegaan met VB in plaats van zich als watje te gedragen was er geen probleem
  • Dan Midden

    4 jaar geleden
    Calvo vindt dit de gepaste straf voor NVA omdat ze met het debat rond migratie bij de verkiezingen het VB hebben versterkt + VB betrok bij de vorming van de vlaamse regering. Als 6de grootste partij van VL eisen opleggen aan NVA en VB die samen 5 keer meer kiezers vertegenwoordigen? Groen zit nog steeds ver onder de resultaten van agalev in 1999. Maak die gast maar minister onder RuttenI. Burger zal zich uiterlijk in 2024 wel uitspreken net zoals in 2003, toen ze alle 9 zetels verloren