Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
0
EINDE
0
Charleroi CHA

Play-off 1 weer wat verder weg: piepjong Anderlecht boekt tegen Charleroi al zesde scoreloos gelijkspel van het seizoen

Jupiler Pro LeagueEen piepjong Anderlecht heeft opnieuw niet kunnen winnen. Zonder Kompany, Sandler en ook Chadli kwam paars-wit opnieuw niet verder dan 0-0, het vierde scoreloos gelijkspel thuis, het zesde al in deze competitie.

32 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Er was meer te zien in het rusthuis waar mijn opa zit dan gedurende gans de match RSCA- Charleroi. Die ouwe knakkers van het rusthuis doen nog inspanningen, hebben inzet.
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Wedstrijd helemaal gezien. De jeugd heeft zich kapot gewerkt om een goed resultaat te behalen. Terechte uitslag, al was de wedstrijd voor een nutrale toeschouwer wel zeer matig.
  • Jean Gobin

    4 jaar geleden
    piepjong ..omdat ze van geen hout pijlen weten te maken ...eens zien wat er overblijft na dit seizoen van dat piepjong ..geen top materiaal als het even meezit kunnen er enkele hun brood verdienen met voetballen voor het gros zal het een bijverdienste worden ..
  • Frederik Janssens

    4 jaar geleden
    Ronny Populier, doe niet belachelijk, het probleem van RSCA zijn juist de jonkies. Ze zijn veel te jong. Het is nu wel bewezen dat ze het niet kunnen. Project van Kompany moet eindelijk doodverklaard worden en meer oudere, ervaren spelers id ploeg met een of twee jonkies. Ze zouden beter spelers als Makarenko, Chipciu en Saief die nooit mogen meedoen en die ze willen verkopen opstellen. Die zijn ouder en meer ervaren. Haal eindelijk eens die kleuters vh veld.
  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Er is weinig realisme... waarom zou het verder weg zijn? Charleroi is een counterploeg maar speelt geen voetbal maar haalt wel de punten. Los van dit resultaat kan het zomaar zijn dat 42 punten volstaat. Het wordt zeer interessant omdat anderlecht sowieso 5 punten meer had kunnen hebben als je terug kijkt. en.. ze staan er nu zes punten van zesde plaats. Eens zien welke uilskuikens denken het spannend te vinden na speeldag 30.