Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Braziliaanse douane onderschept 770 kilo cocaïne op weg naar Antwerpen

In de haven van Santos hebben de Braziliaanse douanediensten tijdens acties meer dan een ton cocaïne aangetroffen in drie containers. 770 kilo was bestemd voor de haven van Antwerpen, bevestigt een verantwoordelijke bij het Container Control Programme van de VN.

4 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Coke is de drug van de rijkere klasse, de oorlog kan alleen gewonnen worden wanneer ze beginnen bij het begin, drugtesten bij alle politici, ambtenaren, justitie medewerkers advocaten, dokters en alle sectoren waar veel geld in verhandeld wordt vooral in de topsport, kunstensector en amusement sector. Maar dat past niet in het schone schijn plaatje van politiek correct, ze willen liever een ganse bevolking verslaafd en arm maken door te legaliseren. De rijke drugsfamilies behoren bij hun kiezers
  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    België het grootste drugland van de wereld, we staan bijna van alles aan de top maar het zijn in de verkeerde zaken, dank zij onze schitterende regering en Justitia.
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Moet je u niet afvragen wat er in de haven zoal aan drugs versast wordt , dat zijn tonnen per jaar die ongecontroleerd de haven verlaten en dat er in Antwerpen regelmatig een granaat ontploft zal er wel iets mee te maken hebben zeker , massa's geld wat wil je ?
  • Hugo Verlot

    4 jaar geleden
    Men kan bedenken hoeveel duizenden kilo’s er aankomen in Antwerpen.