Links de overtreding van Mpoku, rechts die van Carcela.
Volledig scherm
Links de overtreding van Mpoku, rechts die van Carcela. © Play Sports/PN

Mpoku én Carcela zwaar over de schreef, Preud’homme legt schuld bij ref

Standard‘t Mocht een klein mirakel heten dat Standard vandaag een punt wist mee te grissen vanuit Moeskroen. Paul-José Mpoku en Mehdi Carcela werden immers uitgesloten, terwijl ook coach Michel Preud’homme zich niet onbetuigd liet. Na afloop nam hij het wel op voor zijn twee spelers.

47 reacties

  • willy staes

    4 jaar geleden
    6 weken schorsing ,een die met een plastic beker gooit niemand kwets krijgt een zwaardere straf, niet dat ik dit goedkeur ,maar enkel om de wanverhouding aan de kaart te stellen.
  • Louis Heyens

    4 jaar geleden
    en Standard heeft "lieverdjes" in zijn verdediging en op het middenveld geposteerd ... ZIJ zullen nooit een tegenstrever uit balans brengen of een tegenaanval in de kiem proberen te smoren, of zijn zij juist de uitvinders daarvan ? En "Michelleke Preuthommeke" herinner je nog in 2018/2019 Waasland Beveren - Standard en Carcela met "zijn professionele fout"
  • Cedric PROOT

    4 jaar geleden
    Altijd de schuld van een ander als men over de schreef gaat.Net zoals de gevangenissen volzitten met onschuldigen.En een trainer die hen gelijk geeft
  • Philippe Vanbelleghem

    4 jaar geleden
    5 dagen schorsing voor beide heren , dit hoort niet thuis op een voetbalveld . En MPH , die blijkt ook losgeslagen !
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    elke week zie je dit soort overtredingen, horen niet op een voetbalveld en moeten levenslang geschorst worden. Je kan dit voor de rechtbank laten veroordelen voor vrijwillige slagen en verwondingen want dit hoort niet tot het spel. Een tackel wel, maar dit zijn trappen om iemand te kwetsen.Iedere rechter weet dat, iedere advocaat weet dat