Vlaams Minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams Minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA). © BELGA

Minister Demir houdt lippen stijf op elkaar over Vlaams Energie- en Klimaatplan

Het kabinet van Minister van Omgeving en Energie Zuhal Demir (N-VA) wil niet kwijt of er schot in de zaak zit bij het Energie- en Klimaatplan. “We communiceren niet over het klimaatplan tot na de verdere bespreking tijdens de ministerraad”, liet haar woordvoerder weten. Morgen om 9 uur komt de Vlaamse regering bijeen om haar Energie- en Klimaatplan af te kloppen.

18 reacties

  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    Oei NVA en een nieuw plan ,dat wordt dokken voor onze brave Vlaamse proletariërs, ik vermoed dat men hier een Vlaanderen over een geheim genootschap beschikt ,die niets anders doen dan kijken met de vraag hoe kunnen we onze burgers nog meer pluimen . Want we kunnen er donder op zeggen dat het geld gaat kosten . Voor de gewone man wel te verstaan .
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Heel verstandig, laat de paniekstormers maar rustig aan je voorbijflitsen, uiteindelijk zal enkel de euro beslissen wat "kan" en wat niet...ook bij die huidige moord en brand schreeuwers.
  • mertens jean

    4 jaar geleden
    De ministers moeten verplicht worden informatie te geven aan de bevolking, want die hebben daar RECHT op, wan t de politici worden door diezelfde mensen betaald en moeten dus uitleg en verantwoording geven aan de burger.
  • Serge Aernoudt

    4 jaar geleden
    Er is misschien een reden voor. Heeft ze wel een klimaatplan?
  • Ian Vandenbossche

    4 jaar geleden
    Hoe dan ook, als het van de Nva afhangt, zal het plan weer een hoop geld kosten van de middenklasse. De grote bedrijven en multinationals zullen weer gespaard worden.