Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Telenet beveiligt modems tegen hackers, maar alleen voor klanten die extra betalen

ConsumentTelenet zal voortaan beveiligingssoftware op de Telenet-modem zetten om slimme toestellen in huis te beschermen tegen hackers. Daarvoor moeten klanten wel extra betalen. Het nieuwe beveiligingspakket kost 4,99 euro per maand.

75 reacties

  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Waarom is het zo uitzonderlijk dat je voor een dienst moet betalen? Tegenwoordig verwacht iedereen alles gratis. Niet iedereen heeft dit nodig, enkel als je slimme apparatuur in huis hebt.
  • Ary Dingemans

    4 jaar geleden
    Je betaald al meer dan bij de concurrenten. Je kan 101 posten op TV pakken en je gebruikt er hop en al 6 tal. En maar pakketten supplement door je strot duwen. Dan betaal ik liever voor een goed virus program.
  • Rita Coomans

    4 jaar geleden
    Ze sturen zelf elke dag SPAM berichten, van je hebt dit gewonnen of dat, ... je maakt kans op 500 euro, ... soms tot 5 op een dag ! En dan zeggen tegen mensen om bij te betalen.!!
  • guy vermeulen

    4 jaar geleden
    Iemand die gang van zaken kent, stopt voor je huis,en neemt je boeleken binnen de halve minuut over ? In de steden gebeurt dit regelmatig .Het is gelijk de autos hacken. Twee keer niks als je het materiaal er voor bezit.
  • Eddy Vermeulen

    4 jaar geleden
    Ben al lang klant bij Telenet, misschien tijd om eens elders te kijken.