Simon Cowell
Volledig scherm
Simon Cowell © EPA

Simon Cowell huurt advocaat in voor racisme-onderzoek ‘America's Got Talent’

CelebritiesSimon Cowell bereidt zich alvast voor op het onderzoek naar 'zijn' talentenjacht ‘America's Got Talent’. Het jurylid en uitvoerend producent heeft een advocaat onder de arm genomen nu tv-zender NBC de situatie achter de schermen onderzoekt na het ontslag van jurylid Gabrielle Union. Dat meldt Variety.

5 reacties

  • Karel De Martelaere

    4 jaar geleden
    Koreanen eten honden en je mag daar geen moppen over maken? Want dat is racisme? Bullshit, humor is humor, racisme is racisme. Ik heb een hekel aan racisme, maar een goede mop is een goede mop.
  • Tamzin Andersen

    4 jaar geleden
    Iedere grap of opmerking kan door iemand als kwetsend, discriminerend of racistisch ervaren worden. So what ? Grow up !
  • Sonny Breugelmans

    4 jaar geleden
    Koreanen 'zouden' hond eten..... Ik heb aan de dokken in Antwerpen gewerkt en er kwamen regelmatig schepen uit Azië aan, wij hebben meermaals gezien dat er hond wordt gevild op deze boten. Wat mensen moeten realiseren is dat de WAARHEID niet racistisch is. Niet iedereen is een socialist met een tere gevoelentjes, stop met ons politieke correctheid op te dringen
  • ANN LIMBOS

    4 jaar geleden
    Ze worden ontslagen, en lap, het is racisme !
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    heel het karakter van simon powell komt over als een macho persoon die anderen wilt controleren/forceren, dus lijkt mij niet onmogelijk! dat hij onmiddellijk er een advocaat bijneemt zegt ook veel.