‘Kamp Waes’
Volledig scherm
‘Kamp Waes’ © Photo News

‘Kamp Waes’ opent met topscore van 1,5 miljoen kijkers

TVGemiddeld 1.494.074 kijkers, met een absolute piek van ruim 1,7 miljoen, keken zondagavond naar de eerste aflevering van ‘Kamp Waes’. Daarmee knoopt Tom opnieuw aan met de absolute topscores die hij eerder haalde met ‘Reizen Waes’. Ook ’De Twaalf’ ging net over het miljoen kijkers. Opvallend: bij VTM haalde de herhaling van ‘Lili en Marleen’, dat tegenover ‘Kamp Waes’ stond met 604.554 kijkers ook een goeie score. VIER gaf volledig afwezig.

3 reacties

  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    Zulke oefeningen bouw je al militair van dag tot dag op, niet deze mensen iets voor de voeten schuiven waar je, je hard moet voor inzetten als 19 jarige bij den troep. Zou Waes zelf wel soldaat geweest zijn??
  • Jurgen Devries

    4 jaar geleden
    Beste Étienne dat zijn ingangsproeven van de sf en niet een reeks proeven die je na een opleiding moet doen. Dus mss eerst eens informeren eer je commentaar geeft gebaseerd op persoonlijk giswerk.
  • ETIENNE BOECKX

    4 jaar geleden
    Weet je wat ik straf vind aan die proeven ! Dat gewone burgers op de eerste dag proeven moeten afleggen die kandidaat para commando miliciens pas na een opleiding moeten doorstaan. Hoe geloofwaardig is dat gezien zijn vorige programmas zou ik er weinig geloof aan hechten.